Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Aalan tarina

Aala on vuonna 2018 perustettu verkkokauppa, jonka taival on kuitenkin alkanut tätä aiemmin jo monen vuoden haaveiluna ja unelmointina. Lopulta päädyimme sitten käärimään hihat ja siirtymään unelmoinnista käytännön toimiin. Intohimo kestäviin ja laadukkaisiin lastenvaatteisiin sekä kodin sisustus- ja lifestyletuotteisiin pääsi kunnolla valloilleen, kun Aala avasi verkkokauppansa marraskuussa 2018 ja lopulta myös kivijalkamyymälänsä ovet Seinäjoella ensimmäistä kertaa keväällä 2019.

Tuohon aikaan Aalan myyntiartikkeleihin kuuluivat tyylikkäät ja somat lastenvaatteet sekä erilaiset kestävät lasten sisustustuotteet. Myöhemmin laajensimme myös ajattomien, laadukkaiden ja kestävien design- ja lifestyletuotteiden pariin, joita Aalan verkkokaupasta löytää edelleen.

Keväällä 2020 Aala osti Chic Mini Me -lastenvaatekaupan, jonne siirsimme aiemmin Aalan alaisuudessa olleen lastenvaatebisneksen. Koko vuoden jyllännyt koronapandemia kuitenkin osoittautui varsin hankalaksi ja ennakoimattomaksi vastustajaksi, minkä vuoksi Aala päätti luopua lastenvaatteiden myynnistä kokonaan. Päätimme keväällä 2021 sulkea myös kivijalkamyymälämme, sillä intohimomme on ennen kaikkea verkkokaupan puolella ja haluamme pistää kaiken aikamme ja tarmomme sen kehittämiseen. Ei siis huolta! Aala jatkaa erilaisten design-tuotteiden myyntiä verkkokauppamme puolella tavalliseen tapaan!

Aala on laajentanut toimintaansa myös verkkosivujen puolelle – nimellä Aala Digital – sillä omakohtainen kokemuksemme on osoittanut, että pienyrittäjälle verkkosivut ovat elinehto. Toiminnassamme olemme myös huomanneet verkkokaupan tärkeyden, minkä vuoksi Aala Digital suunnittelee ja toteuttaa muiden yritysten tarpeisiin niin verkkosivuja kuin -kauppojakin. Kokemuksemme verkkokauppiaan arjesta auttaa meitä luomaan kauniin esteettisiä ratkaisuja, jotka ovat ennen kaikkea responsiivisia ja toimivia. Mikäli haluat tutustua Aala Digitaliin tarkemmin, pääset lukemaan lisää täältä!

Arvot

Vastuullinen kuluttaminen

Aala ei juokse alati vaihtuvien villitysten ja trendien perässä, sillä meille on tärkeää tuotteiden pitkä käyttöikä sekä vastuullinen kuluttaminen. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja ne säilyvät käyttökelpoisina vuodesta toiseen, kenties jopa periytyvät yhdeltä sukupolvelta seuraavalle.

Kiertotalous

Kiertotalous, kestävä kehitys ja ekologisuus. Pyrimme Aalassa kierrättämään materiaaleja ja välttämään turhaa pakkausmuovia. Käytämme kierrätettyjä pahvilaatikoita lähettäessämme tuotteita asiakkaillemme ja muissa pakkausmateriaaleissa suosimme uusiutuvia ja kierrätettäviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi muovia käytämme vain, jos ei ole tarjolla muuta mahdollisuutta. Tuotteemme ovat ajattoman elegantteja ja kestäviä, ja ne säilyvät ajankohtaisina ja käyttökelpoisina vuodesta toiseen.

Tasa-arvoistaminen

Monin paikoin on mietitty, onko osamaksuvaihtoehtojen tarjoaminen eettisesti oikein ja että houkutteleeko se ihmiset ostamaan tuotteita, joihin heillä ei oikeasti ole varaa. Olemme Aalalla kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että haluamme tarjota osamaksuvaihtoehtoa vastedeskin, sillä jokaisella tulisi olla oikeus kaunistaa kotiaan laadukkailla, aistikkailla ja tyylikkäillä design-tuotteilla vuositulojensa suuruudesta riippumatta. 

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa

Instagram @aala_finland | #aalafinland
Facebook @aalafinland

Mukavia ostoshetkiä!

-Salla

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00