Mitä ovat jälkitoimitustuotteet?

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi joissakin tuotteissamme lukee pienenä viitteenä “vain jälkitoimitus”? Miksi valikoimissamme on näitä jälkitoimitustuotteita? Haluamme hieman valaista tätä konseptia, sillä se on keskeinen osa tuotevalikoimaamme.

Lue lisää

Suljemme myymälämme

Viimeinen vuosi koronapandemian keskellä on ollut haastava varmasti monille yrittäjille kaikkien rajoitusten, lomautusten ja asiakasliikenteen vähentymisen johdosta. Sitä se on ollut myös meille juurikin näistä syistä – mutta kaikkien hankaluuksien ohessa meillä on ollut myös aikaa miettiä sitä, mitä oikeasti elämässämme haluamme tehdä.

Lue lisää

Chic Mini Me lopetus

Aalan pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat kenties huomanneet, että yrityksen painotuksessa on tapahtunut muutoksia sen elinvuosien varrella ja lasten vaatteet on siirretty toiseen verkkokauppaan aikaisemmin tänä vuonna. Aalahan aloitti toimintansa lastenvaateverkkokauppana ja laajensi sittemmin sisustus- ja designtuotteiden myyntiin. Nyt Aalan elämänkaari on päätynyt siihen pisteeseen, että on aika ottaa seuraava askel! Joskus se tarkoittaa jostakin luopumista ja …

Lue lisää