Nicolas Vahén tuotteet näyttävästi esillä AALAn myymälässä

Tanskalaisen Nicolas Vahén laadukkaat gourmet-tuotteet ihastuttavat tyylikkäillä tuotepakkauksillaan sekä herkullisilla mauillaan. Intohimoisesti ruoanlaittoon suhtautuva Vahé kokeilee rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä, mutta lopputulos ei petä koskaan.
Gourmet tasoiset herkut ovat saaneet inspiraationsa ranskalaisesta perinteestä, mutta mukana on myös skandinaavisia vaikutteita.

AALA on Nicolas Vahén jälleenmyyjä ja suosittelee erityisesti Vahén laadukkaita merisuoloja, joita löytyy valikoimistamme kahdeksassa eri maussa. Esimerkiksi parmesaanilla, tomaatilla ja basilikalla maustettu merisuola sopii loistavasti leivän, salaatin, kalan, lihan ja pastan viimeistelyyn. Lasipakkaus sisältää suolamyllyn ja se on tyylikäs keittiön sisustuksessa.

Grillikauden ollessa käsillä, suosittelemme kokeilemaan myös Nicolas Vahén marinadeja sekä
BBQ kastikkeita. Mausta vihannekset vaikkapa mangokastikkeella – se sopii loistavasti myös kanalle antamaan pikanttia makua. Viimeistele Vahén valkosipulioliiviöjyllä tai muulla mieleiselläsi öljyllä.

Nicolas Vahén tyylikkäät tuotepakkaukset ilahduttavat keittiön sisustuksessa ja ovat myös loistavia lahjatuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluvat maustesekoitukset ja -kastikkeet, öljyt, hillot, suolat, kahvimausteet sekä kauniit ja käytännölliset keittiövälineet. Tuotteet ovat ihana lahjaidea ruoanlaiton ystävälle.

Muista hyödyntää alennuskoodi: NV20 verkkokaupassamme Nicolas Vahé tuotteisiin. Koodi on voimassa 30.6.2020 asti.

Nicolas Vahé valikoima AALAssa >

Kuvat: Society of Lifestyle