Lastenvaatteet siirtyivät uuteen verkkokauppaan

Aala Finland Oy on ostanut Chic Mini Me Oy:n konkurssipesältä brändin sekä loppuvaraston ja perustimme lastenvaatteille uuden verkkokaupan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lastenvaatteet poistuivat Aalan verkkokaupasta ja Aala jatkaa kodin sisustuksen sekä lifestyletuotteiden parissa.

Lastenvaatteiden verkkokauppa, Chic Mini Me avattiin keskiviikkona 8.7. Mallisto uusiutuu kausittain ja seuraavat uutuudet löytyvät uudesta verkkokaupasta tulevan syksyn aikana. Tulevaisuudessa löydät siis lastenvaatteet osoitteesta www.chicminime.fi ja Aalan sisustus- ja lifestyletuotteet osoitteesta www.aala.fi.

Myymälän valikoima pysyy ennallaan, eli lastenvaatteet löytyvät jatkossakin Rengastieltä sisustustarvikkeiden lisäksi. Syksylle on luvassa muutakin kivaa myymälässämme – nähdään siellä!