The Dots ripustimet – suosituimpia tuotteitamme Muutolta

Muuto on tanskalainen Design -brändi, joka on tunnettu skandinaavisesta tyylikkyydestään huonekalujen ja sisustustuotteiden parissa. Modernin pelkistetty muotoilu ja käytännöllisyys on Muuton tuotteille ominaista ja nimen juuret ovat kotoisin suomalaisesta ”muutos” sanasta. Nimensä mukaisesti brändi pyrkiikin luomaan uusilta ja tuoreilta näyttäviä huonekaluja ja sisustuselementtejä.

Muuton The Dots sarjan tyylikkäät ripustustimet ovat AALAn suosituimpia tuotteita ja niitä löytyy valikoimastamme useissa eri väreissä. Ne sopivat kodissa oikeastaan jokaiseen huoneeseen ja eri kokoja on helppo yhdistellä luoden niistä kauniita kokonaisuuksia. Suurin ripustin on halkaisijaltaan 17cm ja se on näyttävä yksityiskohta kodin sisustuksessa.

The Dots ripustimia on valikoimassamme puisina, keraamisina ja metallisina – metallisia suosittelemme erityisesti märkiin tiloihin. Ripustimet soveltuvat loistavasti myös laatikoiden ja kaapinovien vetimiksi luoden viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen kotiisi. Ripustimien kiinnitys on helppoa mukana olevilla ruuveilla. Metallisissa Dotseissa on mukana kaksi ruuvia, jolloin niitä voi käyttää kaapinovissa ja laatikoissa vetiminä.

Löydät Muuton Dots ripustinvalikoimamme täältä.