Chic Mini Me lopetus

Aalan pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat kenties huomanneet, että yrityksen painotuksessa on tapahtunut muutoksia sen elinvuosien varrella ja lasten vaatteet on siirretty toiseen verkkokauppaan aikaisemmin tänä vuonna. Aalahan aloitti toimintansa lastenvaateverkkokauppana ja laajensi sittemmin sisustus- ja designtuotteiden myyntiin. Nyt Aalan elämänkaari on päätynyt siihen pisteeseen, että on aika ottaa seuraava askel! Joskus se tarkoittaa jostakin luopumista ja keskittymistä sellaisiin asioihin, joiden kohdalla intohimon palo on kirkasta ja säihkyvää.

Näin ollen Aala lopettaa kokonaan lastenvaatteiden myynnin Chic Mini Me – sivuston alla. Lastenvaatteiden verkkokauppa on suljettu 31.12.2020.

Olemme Aalalla tulleet siihen tulokseen, että haluamme keskittyä ennen kaikkea sisustus- ja designtuotteiden myyntiin sekä Aalan kehittämiseen ja laajentamiseen yrityksenä, minkä vuoksi emme pysty keskittymään Chic Mini Me:n toimintaan sillä palolla ja intohimolla, mitä se todellisuudessa ansaitsisi.

Chic Mini Me:n tarinan ei kuitenkaan tarvitse olla tässä! Mikäli joku energiaa ja ideoita pursuava henkilö haluaa jatkaa persoonallisen ja ainutlaatuisen yrityksen toimintaa, on sen EU-tavaramerkki, web-domainit ja sosiaalisen median kanavat myytävissä eteenpäin. Jos ajatus herättää kiinnostusta, ota vain rohkeasti yhteyttä täältä löytyvään numeroon tai sähköpostilla!

Vaikka toiminnasta onkin vaikeaa luopua, joskus se vain on tehtävä. Nyt voimme Aalalla keskittyä asioihin, jotka ovat meille henkilökohtaisesti tärkeitä ja johon voimme ammentaa inspiraatiotamme mielin määrin!

Suunnatkaamme yhdessä tulevaisuutta kohti, mihin se sitten meidät johdattaakin.

♥: Salla