Suljemme myymälämme

Viimeinen vuosi koronapandemian keskellä on ollut haastava varmasti monille yrittäjille kaikkien rajoitusten, lomautusten ja asiakasliikenteen vähentymisen johdosta. Sitä se on ollut myös meille juurikin näistä syistä – mutta kaikkien hankaluuksien ohessa meillä on ollut myös aikaa miettiä sitä, mitä oikeasti elämässämme haluamme tehdä.

Aala on meille yrityksenä ja aatteena erittäin tärkeä ja haluamme käyttää voimavarojamme sen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Olemme viimeksi kuluneen vuoden aikana huomanneet, että tasapainottelu yrittäjän elinkeinon ja perhe-elämän välillä on haastavaa erityisesti silloin, kun joudumme toimimaan myymälämme aukioloaikojen rajoituksissa. Tämän lisäksi suurempi intohimomme on verkkokaupan pyörittäminen ja kehittäminen. Haluamme ennen kaikkea kehittää verkkokauppamme toimintaa tarjotaksemme laajaa tuotevalikoimaamme sisustuksesta ja designista kiinnostuneille ympäri Suomea!

Tästä syystä olemme päättäneet sulkea Aalan kivijalkamyymälän. Olemme auki poikkeusaukioloajoin 13.3.2021 saakka ja verkkokauppamme toiminta jatkuu normaalisti tämän jälkeenkin!

Myymälän sulkeminen on haikeaa – onhan siitä tullut tärkeä osa arkeamme. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että haluamme suunnata voimavarojamme ennen kaikkea sinne, minne intohimommekin meitä vie – verkkokauppaan ja sen toiminnan kehittämiseen. Rakkautemme designiin ei missään nimessä ole sammumassa, päinvastoin – tällä päätöksellä saamme keskityttyä entistä paremmin niihin asioihin, jotka tuntuvat meistä oikealta.

Olemme siis valmiita ottamaan seuraavan askeleen elämässämme ja olemme valinneet tämän suunnan. Odotamme innolla tulevaisuutta ja sitä kaikkea mitä sillä on meille tarjottavanaan.