Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Anno

Anno Collection design -tuotteiden logo

Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi, jonka juuret ovat syvällä skandinaavisessa elämäntavassa.

Tavoite on yksinkertainen - halu luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Luonnonmateriaalit - villa, pellava ja puuvilla - ovat valikoiman perusta ja intohimon lähde - ne ovat olennainen osa Annon ajatonta luonnonläheisyyttä. Anno-tuotteilla voit rakentaa itsesi näköisen kodin minne tahansa. Katso Anno design-tuotteiden kattava valikoima alta.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 

Anno Collection -tuotteet

Anno design-tuotteet valmistetaan pääosin luonnonmateriaaleista tai kierrätyskuiduista, jotka on kaikki valittu huolellisesti ympäristöä kunnioittaen. Valmistukseen ei esimerkiksi ole käytetty kierrätyskuituja, jotka saattaisivat sisältää haitallisia väriaineita. Annon tuoteperheeseen kuuluvat mm. kuuluisat Anno matot, tyynyt, pyyhkeet, korit, maljakot ja kulhot.

Vaikka Anno on perustettu vasta vuonna 2007, Anno-tuotteet ovat lunastaneet paikkansa suomalaisissa kodeissa. Jo klassikoiksi muodostuneita Anno tuotteita, kuten tämä Jouhi-villamatto sekä tämä Anno Rae -matto, tullaan myymään jatkossakin. Paikkansa valikoimassa säilyttää myös muut pellavatuotteet ja kuosit, joista Anno on erittäin tunnettu.

Miten nämä tuotteet eroavat muista?

Annon toimitusjohtaja, Stefan Nieminen on sanonut: "Näen suurta potentiaalia Anno-tuotemerkissä. Vahvan brändin lisäksi Anno-tuotteet ovat hintalaatu-suhteeltaan erinomaisia. Tuotteet ovat ajankohtaisia, mutta samanaikaisesti ajattomia."

Aala Finland Oy on Anno design-tuotteiden tärkeä virallinen jälleenmyyjä. Voit ostaa Annon tuotteita sekä verkosta että myymälästämme Seinäjoella osoitteessa Rengastie 1. Valikoimaamme tulee jatkuvasti lisää tuotteita, joissa Suomi ja suomalaisuus näkyvät vahvasti. Seuraa meitä myös siis Facebookissa tai jätä sähköposti tänne, jonka jälkeen liityt uutiskirje-listalle ja saat 15% alennuskoodin, jonka voit käyttää seuraavaan ostokseen.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00