Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Muuto

Muuto New Nordic -logo

Muuto on tanskalainen design -brändi, joka on tunnettu skandinaavilaisesta tyylistä huonekaluissaan ja sisustustuotteissaan. Muuton valikoimaan kuuluu mm. pöydät, tuolit, sohvat peilit, Muuto Dots -seinäkoukut ja valaisimet.

Muuton tuotteissa yhdistyy estetiikka, käytännöllisyys ja modernin  pelkistetty muotoilu. Muuto sana pohjautuu suomalaiseen "muutos"-sanaan. Nimensä mukaisesti brändi pyrkii luomaan uusilta ja tuoreilta näyttäviä huonekaluja ja sisustuselementtejä.

Muuton tuotteita on suunnitellut useat tunnetut pohjoismaiset muotoilijat, joiden joukkoon kuuluu mm. norjalaiset Anderssen ja Voll sekä Mika Tolvanen ja vuoden suomalainen suunnitelija -palkinnon saanut Harri Koskinen. Katso meiltä saatavat Muuto design-tuotteet alta.

Näytetään tulokset 1–40 / 77

 

Muuto design-tuotteet

Muuto brändin motto "uusia näkökulmia" ulottuu suunnittelusta tuotantoon, paketointiin, kasaamiseen ja käyttöön saakka. Muuto on perustettu vuonna 2006 Kristian Byrgen and Peter Bonnén toimesta. Bonnén suomalainen vaimo keksi uudelle designyritykselle nimen Muutos.

Nimeä rekisteröitäessä viimeinen kirjain oli kuitenkin vahingossa tipahtanut pois ja näin nimi Muuto jäi elämään.

Modernia skandinaavilaista designia alusta asti

Alusta asti Muutolle tärkeää oli myös pakkaussuunnitteluun panostaminen visuaalisuuteen ja käytännöllisyyteen. Pyrkimys oli saada tuotteet tuntumaan modernilta ja ajattomalta jo ennen käyttöönottoa.

Muuto design-tuotteet koostuvat suurilta osin matoista, tekstiileistä, huonekaluista, säilytystuotteista jne. Muuto on laajentunut nopeasti vahvaksi kansainväliseksi toimijaksi jonka tuotteita myydään ympäri maailman. Aalalla on ilo toimia tämän Muuto desing-tuotteiden tärkeänä jälleenmyyjänä. Muuto tuotteilla on hyvä maine kestävänä ja toimivana ratkaisuna sisustuksessa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00