Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Juomapullo 500 ml | Cream Beige

27,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 6,00  / kk

Pitää juomat kylminä 24 tuntia ja lämpimänä 12!

Valmistettu ensiluokaisesta ruostumattomasta 18/8 elintarviketeräksestä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ayaidacb Osasto:
 

Kuvaus

Pitää juomat kylminä 24 tuntia ja lämpimänä 12! Valmistettu ensiluokaisesta ruostumattomasta 18/8 elintarviketeräksestä.

Juomat eivät ole kosketuksissa muovin kanssa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia BPA:sta, kemiallisista tai hormonitoimintaa häiritsevistä aineista. Jokainen tuote on laboratoriosertifioitu vastaamaan tai ylittämään LFGB:n vaatimukset (elintarvikkeiden kanssa kosketukseen joutuvien materiaalien testaus).

Valmistettu kestämään eliniän – Ayaida teräspullo on 900 kertaa parempi ympäristölle kuin kertakäyttöinen muovipullo!

Tilavuus 500 ml | Suuaukko 3,6 cm | Halkaisija 6,7 cm | Korkeus 23,5 cm | Paino 290 g

Pulverimaalattu pinta, jonka ansiosta pullo pysyy hyvin kädessä ja kestää käyttöä.

Brand

Ayaida

AYAIDA on vuonna 2018 perustettu tanskalainen perheyritys, joka on nimetty heidän kahden lapsensa, Ayan ja Idan mukaan. AYAIDA pyrkii aina ajattelemaan seuraamuksia, mahdollisuuksia ja rajoituksia joita jätämme seuraaville sukupolville; etenkin, jos jatkamme kulutusta nykyiseen tahtiin. AYAIDA uskoo, että vastuullinen kuluttaminen ja elämäntapa hyödyttää kaikkia aina naapureista ja ystävistä planeettaamme ja universumiin asti - siihen tarvitaan vain oikeanlaisia tuotteita. AYAIDA yhdistää suunnittelun, toimivuuden ja tyylikkyyden tuotteisiin, joilla kaikilla on yksi tehtävä: keventää maapallon liiallisen muovijätteen määrää. Heidän tuotteensa suunnitellaan niin, että ne ovat pitkäikäisiä ja auttavat käyttäjiään ylläpitämään terveyttään. Pienilläkin muutoksilla on iso vaikutus. AYAIDA pyrkii tuotteidensa kierrossa ympyräiseen malliin lineaarisen sijasta, minkä vuoksi heidän luonnonmateriaaleista tehdyt tuotteensa kestävät pitkään ja palaavat lopulta taas kiertoon kaatopaikan sijasta.