Marinade | Coconut & Mango

13,00 

Nicolas Vahe tuo eksoottisia makuja lautasellesi ja keittiöösi tällä herkullisella kookos-, mango-, korianteri- ja limemarinaadilla. Kaiken kaikkiaan kastiketta voidaan käyttää kanan, kalan tai vihannesten marinointiin ja se on helppo tapa maustaa ateria. Tämä suloinen, kirpeä kastike on täydellinen ruokakaapin täydennys, varmistaen, että olet valmis tuomaan jännittäviä makuja ruokapöytään.

5 varastossa

Maksa myöhemmin:

      

Tuotetunnus (SKU): NV104620080 Osasto: Avainsana tuotteelle
Nicolas Vahé
 

Kuvaus

Nicolas Vahe tuo eksoottisia makuja lautasellesi ja keittiöösi tällä herkullisella kookos-, mango-, korianteri- ja limemarinaadilla. Kaiken kaikkiaan kastiketta voidaan käyttää kanan, kalan tai vihannesten marinointiin ja se on helppo tapa maustaa ateria. Tämä suloinen, kirpeä kastike on täydellinen ruokakaapin täydennys, varmistaen, että olet valmis tuomaan jännittäviä makuja ruokapöytään. Huomaa: Tuotteen säilyvyys on 10 päivää jääkaapissa, kun se on avattu.

Coconut preparation 35% (coconut milk, grated coconut, sugar, sodium caseinate (@milk)), mango 26 %, red onions, mustard (@mustard seeds, water, xxx vinegar, salt, sugar, preservative: sodium @bisulphite), sunflower oil, red wine vinegar, coriander 2,5 %, lime 2 %, salt, spices, starch.

Brand

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé
Marinade | Coconut & Mango
13,00