Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Ale!

Marinade | Coconut & Mango

5,50 

Nicolas Vahe tuo eksoottisia makuja lautasellesi ja keittiöösi tällä herkullisella kookos-, mango-, korianteri- ja limemarinaadilla. Kaiken kaikkiaan kastiketta voidaan käyttää kanan, kalan tai vihannesten marinointiin ja se on helppo tapa maustaa ateria. Tämä suloinen, kirpeä kastike on täydellinen ruokakaapin täydennys, varmistaen, että olet valmis tuomaan jännittäviä makuja ruokapöytään.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): NV104620080 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Nicolas Vahé
 

Kuvaus

Nicolas Vahe tuo eksoottisia makuja lautasellesi ja keittiöösi tällä herkullisella kookos-, mango-, korianteri- ja limemarinaadilla. Kaiken kaikkiaan kastiketta voidaan käyttää kanan, kalan tai vihannesten marinointiin ja se on helppo tapa maustaa ateria. Tämä suloinen, kirpeä kastike on täydellinen ruokakaapin täydennys, varmistaen, että olet valmis tuomaan jännittäviä makuja ruokapöytään. Huomaa: Tuotteen säilyvyys on 10 päivää jääkaapissa, kun se on avattu.

Coconut preparation 35% (coconut milk, grated coconut, sugar, sodium caseinate (@milk)), mango 26 %, red onions, mustard (@mustard seeds, water, xxx vinegar, salt, sugar, preservative: sodium @bisulphite), sunflower oil, red wine vinegar, coriander 2,5 %, lime 2 %, salt, spices, starch.

Brand

Nicolas Vahé

Tanskalaisen Nicolas Vahé -tuotemerkin alta löytyy niin tarkoin suunniteltuja, laadukkaita ja herkullisia ruokatuotteita aina mausteista makeisiin ja keittiön oheistuotteisiin. Tuotteet hurmaavat ostajansa herkullisuutensa lisäksi myös ulkonäöllään, ja ne sopivat hyvin kaikenlaisten keittiöiden sisustuksiin. Nicolas Vahén tuotteissa yhdistyvät intohimo ruuanlaittoon ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka takaavat ennenkokemattoman makuelämyksen.
Nicolas Vahé