Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Ale!

Pesto | Basil & Lemon

3,00 

Tämä ihana pesto on  kuin perinteinen pesto, olemme kuitenkin lisänneet hieman extraa; herkullisen sitrushedelmän, joka tarjoaa sille virkistävän kosketuksen. Käytä sitä kaikissa tuoreissa pastaruoissa, tapas-pöydässä. Lupaamme sinulle – tämä pesto on hitti sinulle ja vieraillesi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): NV107650030 Osasto: Avainsana tuotteelle
Nicolas Vahé
 

Kuvaus

Tämä ihana pesto on  kuin perinteinen pesto, olemme kuitenkin lisänneet hieman extraa; herkullisen sitrushedelmän, joka tarjoaa sille virkistävän kosketuksen. Käytä sitä kaikissa tuoreissa pastaruoissa, tapas-pöydässä. Lupaamme sinulle – tämä pesto on hitti sinulle ja vieraillesi.

Olive oil, 19% concentrated basil, 11% @cashew @nuts, salt, matured @cheese, parmesan @cheese, 1,5% lemon peel, fructose, wine vinegar, garlic, natural flavouring, pine nuts, acidity regulator (citric acid, lactic acid).

Brand

Nicolas Vahé

Tanskalaisen Nicolas Vahé -tuotemerkin alta löytyy niin tarkoin suunniteltuja, laadukkaita ja herkullisia ruokatuotteita aina mausteista makeisiin ja keittiön oheistuotteisiin. Tuotteet hurmaavat ostajansa herkullisuutensa lisäksi myös ulkonäöllään, ja ne sopivat hyvin kaikenlaisten keittiöiden sisustuksiin. Nicolas Vahén tuotteissa yhdistyvät intohimo ruuanlaittoon ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka takaavat ennenkokemattoman makuelämyksen.
Nicolas Vahé