Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

TRAYit | Acacia

160,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 11,00  / kk

TRAYit -tarjotin on tarkoitettu yhteen SACKit RETROit -rahin kanssa. Saat rahista nopeasti kätevän tarjoilu- tai sohvapöydän, mutta tarjotinta voi käyttää myös sellaisenaan.

SACKit-tuotteet toimitetaan kotiovellesi, Acacia toimitusaika on noin 1-2 viikkoa, White stained oak ja Dark stained ash toimitetaan lokakuun alkupuolella.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): SA80001 Osasto: Avainsana tuotteelle
 

Kuvaus

TRAYit -tarjotin on tarkoitettu yhteen SACKit RETROit -rahin kanssa.

Saat rahista nopeasti kätevän tarjoilu- tai sohvapöydän, mutta tarjotinta voi käyttää myös sellaisenaan. Jokainen TRAYit tarjotin on uniikki, joten kuviot ja värisävy voivat hieman vaihdella kappaleittain. Tarjottimelle ei ole hyvä laittaa kuumia tai teräviä esineitä sekä astioita. Älä pidä pitkää aikaa kosketuksessa veteen, se voi vaurioittaa puuta.

 

SACKit-tuotteet toimitetaan kotiovellesi, Acacia toimitusaika on noin 1-2 viikkoa, White stained oak ja Dark stained ash toimitetaan lokakuun alkupuolella.

Valitse kassalla kotiinkuljetus, toimitus on ilmainen. Mikäli tilaat samalla muita kuin SACKit-brändin tuotteita, muut tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja valitsemaasi Postin- tai Matkahuollon toimipisteeseen.

 

Brand

SACKit

SACKit on uniikki tanskalainen design-yhtiö, joka erikoistuu luomaan käyttökelpoisia ja toimivia tuotteita korkealaatuisista materiaaleista moderniin ja aktiiviseen elämäntyyliin. He eivät tee kompromisseja tuotteidensa laadun ja toiminnallisuuden kanssa, mikä takaa heidän tuotteilleen pitkän, vuosia kestävän käyttöiän. SACKit ei rajoita tuotteitaan vain yhteen tiettyyn kategoriaan ja he pyrkivät luomaan tuotteita nimenomaan asiakkaidensa tarpeisiin. He eivät myy mitään, mitä eivät itse rakasta käyttää, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteiden materiaaleissa yhdistyvät sekä käytännöllisyys ja kestävyys että ajaton estetiikka. Erityisesti he suunnittelevat ja toteuttavat lifrstyletuotteita niin olohuoneisiin, terasseille ja lastenhuoneisiin kuin lomamatkalle, rantareissulle ja perheen koirankin tarpeisiin.
TRAYit | Acacia
160,00