Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Kreetta Järvenpää – Last Of Ranunculus | 30 x 40 Printti

35,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 7,00  / kk

Plywood Print Collection on kokoelma huolellisesti valikoituja printtejä, jotka toimivat täydellisesti puun luonnollisen pinnan kauneuden kanssa.  Puun luonnollisen pinnan ansiosta mikään printti ei ole koskaan täysin samanlainen tehden sinun teoksestasi aina ainutlaatuisen.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PWLOR Osastot: ,
 

Kuvaus

Kreetta Järvenpää suomalainen valokuvaaja ja taiteilija Helsingistä on tarinankertoja, joka loihtii autenttisia ja surrealistisia sommitelmia. Lisää kauniita kuvia löydät Kreettan instagramista @kreettakreetta ja hänen nettisivuiltaan kreettajarvenpaa.com

Valmistettu korkealaatuisesta PEFC & FSC- sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista studiolla Helsingissä.
30 x 40 cm , paksuus 1mm.

Brand

Plywood Print

Plywood Printin korkealaatuiselle kotimaiselle koivuvanerille painetaan niin valokuvia kuin logoja ja käyntikorttejakin. Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingissä sijaitsevassa verstaassa tarkasti valikoiduille alustoille. Kosteuden, lämmön ja uv-suojauksen ansiosta printit kestävät haalistumattomina ja kirkkaina vuosikausia. Puumateriaali valitaan nimenomaisesti puutavaraa varten hoidetuissa metsissä kasvatetusta puusta, ja materiaali on aina suomalaista. Plywood Print pyrkii aina maksimoimaan jokaisen vanerilevyn käytön ja varmistamaan, että materiaalihukka on mahdollisimman pieni hiilijalanjäljen minimoimiseksi. Valitsemalla juuri Plywood Printin tuotteet edistät kestävää ja ekologista kehitystä!
Kreetta Järvenpää – Last Of Ranunculus | 30 x 40 Printti
35,00