Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Bambuhammasharja – Soft, Children | Valkoinen

6,90 

Tutustu suloiseen Trushbrush Tiny lasten hammasharjaan. Tämä kaunis, pienempikokoinen Truthbrush sopii täydellisesti alle 8-vuotiaille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CT01S Osastot: , Avainsana tuotteelle
 

Kuvaus

Tutustu suloiseen Trushbrush Tiny lasten hammasharjaan. Tämä kaunis, pienempikokoinen Truthbrush sopii täydellisesti alle 8-vuotiaille.

62% sen pehmeistä, hampaille ja ikenille hellistä harjaksista on valmistettu kasvipohjaisesta materiaalista, loput 38% BPA-vapaasta nailonista. Pakkauksen ihastuttavan pandan on suunnitellut lastenkirjailija ja kuvittaja Jane Cabrera.

Pyöristetty ergonominen kahva on valmistettu kestävästä luonnonmukaisesta bambusta, joka on antibakteerinen materiaali. Truthbrushin käyttämä Moso on erittäin nopeasti kasvava bambulaji, jota Pandat eivät lainkaan syö.

Jokainen Truthbrush on käsin kääritty paperiin ja kierrätettävään pahvipakkaukseen.

Brand

TruthBrush

Truthbrush on osa Candibell Inc:iä, jossa alun perin huolestuttiin maailmalla lisääntyvien sokeristen ruokien lisääntymisestä ja siitä, että niitä on melkein mahdotonta vältellä. Yritys haluaa esitellä kaukonäköisiä ratkaisuja tukeakseen terveellisiä elämäntapoja ja keventääkseen vanhempien taakkaa, kun he yrittävät parhaansa mukaan tasapainottaa lastensa terveystarpeita. Truthbrush perustettiin, koska yrityksessä uskotaan vakaasti, että gramma ennaltaehkäisyä vastaa kiloa parantavaa hoitoa. Truthbrushin yksinkertainen muotoilu auttaa vanhempia ja hammaslääkäreitä valvomaan, palkitsemaan ja opettamaan lapsia parempiin hampaidenharjaustapoihin.