Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Ale!

Bambuhammasharja – Soft | Valkoinen

5,00 

The Truthbrush syntyi toiveesta löytää kaunis, ergonominen, luonnossa hajoava hammasharja.
Pyöristetty ergonominen kahva on valmistettu kestävästä luonnonmukaisesta bambusta, joka on antibakteerinen materiaali. Truthbrushin käyttämä Moso on erittäin nopeasti kasvava bambulaji, jota Pandat eivät lainkaan syö

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AT01S Osastot: , Avainsana tuotteelle
 

Kuvaus

The Truthbrush syntyi toiveesta löytää kaunis, ergonominen, luonnossa hajoava hammasharja.
Pyöristetty ergonominen kahva on valmistettu kestävästä luonnonmukaisesta bambusta, joka on antibakteerinen materiaali. Truthbrushin käyttämä Moso on erittäin nopeasti kasvava bambulaji, jota Pandat eivät lainkaan syö.

62% harjaksista on valmistettu kasvipohjaisesta materiaalista, loput 38% BPA-vapaasta nailonista.
Tässä mallissa pehmeät Soft-harjakset.

Jokainen Truthbrush on käsin kääritty paperiin ja kierrätettävään pahvipakkaukseen.

Truthbrush – se kaunis bambuhammasharja

Brand

TruthBrush

Truthbrush on osa Candibell Inc:iä, jossa alun perin huolestuttiin maailmalla lisääntyvien sokeristen ruokien lisääntymisestä ja siitä, että niitä on melkein mahdotonta vältellä. Yritys haluaa esitellä kaukonäköisiä ratkaisuja tukeakseen terveellisiä elämäntapoja ja keventääkseen vanhempien taakkaa, kun he yrittävät parhaansa mukaan tasapainottaa lastensa terveystarpeita. Truthbrush perustettiin, koska yrityksessä uskotaan vakaasti, että gramma ennaltaehkäisyä vastaa kiloa parantavaa hoitoa. Truthbrushin yksinkertainen muotoilu auttaa vanhempia ja hammaslääkäreitä valvomaan, palkitsemaan ja opettamaan lapsia parempiin hampaidenharjaustapoihin.