Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Grow Greenhouse, Small | Clear

33,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 7,00  / kk

Design House Stockholmin klassikoksi muodostunut Grow minikasvihuone S- koossa. Tuote on valmistettu käsintehdystä lasiosasta; alaosa joka on tarkoitettu kasville sekä mullalle ja yläosa joka on kansi, mutta sitä voidaan käyttää myös kastelukannuna sen nokan ansiosta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): DHS2043–0000 Osastot: , ,
 

Kuvaus

Design House Stockholmin klassikoksi muodostunut Grow minikasvihuone S- koossa. Tuote on valmistettu käsintehdystä lasiosasta; alaosa joka on tarkoitettu kasville sekä mullalle ja yläosa joka on kansi, mutta sitä voidaan käyttää myös kastelukannuna sen nokan ansiosta. Se toimii myös venttiilinä, joka päästää ilmaa sisään ja säätelee kasvihuoneen tasapainoittaa kosteus- ja lämpötasoja.

Mitat: 8 x 14 cm | 260 g.

Brand

Design House Stockholm

Design House Stockholm on enemmänkin modernien design-käyttöesineiden julkaisija kuin niiden tuottaja - he etsivät alati uusia persoonallisia ja yksilöllisiä tuotteita tuomaan jotakin uutta genreensä. He ovat toimineet yksinkertaisen pohjoismaisen designin edelläkävijöinä jo vuodesta 1992 lähtien, ja se näkyy heidän klassisen ajattomissa tuotteissaan, jotka viittaavat kintaalla ohimeneville trendeille.
Grow Greenhouse, Small | Clear
33,00