Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Kink Vase | Sand

179,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 12,00  / kk

Upea uutusvaasi Tanskalaiselta Muutolta.

Kink-vaasi tuo arkkityyppiseen kukkamaljakkoon nykyaikaisen muodon yhdistelmällä perinteistä käsityötä ja leikkisää suunnittelukieltä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MO14180 Osasto: Avainsana tuotteelle
Muuto New Nordic -logo
 

Kuvaus

Upea uutusvaasi Muutolta.

Kink-vaasi tuo arkkityyppiseen kukkamaljakkoon nykyaikaisen muodon yhdistelmällä perinteistä käsityötä ja leikkisää suunnittelukieltä. Suunnittelu on tehty posliinista, joka on lasitettu sisäpuolelta hienostuneeksi.

Brand

Muuto

Muuto on tanskalainen design -brändi, joka on tunnettu skandinaavilaisesta tyylistä huonekaluissaan ja sisustustuotteissaan. Muuton valikoimaan kuuluu mm. pöydät, tuolit, sohvat peilit, Muuto Dots -seinäkoukut ja valaisimet. Muuton tuotteissa yhdistyy estetiikka, käytännöllisyys ja modernin  pelkistetty muotoilu. Muuto sana pohjautuu suomalaiseen "muutos"-sanaan. Nimensä mukaisesti brändi pyrkii luomaan uusilta ja tuoreilta näyttäviä huonekaluja ja sisustuselementtejä. Muuton tuotteita on suunnitellut useat tunnetut pohjoismaiset muotoilijat, joiden joukkoon kuuluu mm. norjalaiset Anderssen ja Voll sekä Mika Tolvanen ja vuoden suomalainen suunnitelija -palkinnon saanut Harri Koskinen. Katso meiltä saatavat Muuto design-tuotteet alta.
Muuto New Nordic -logo