Varaston loppuunmyynti! Katso alennukset →

Ambit Wall Lamp | Taupe

349,00 

Collector osamaksulla hinta alkaen: 19,00  / kk

Muuton Ambit seinävalaisin on valmistettu kevyestä alumiinista. Kauniista valaisimesta löytyy monia käsinmaalattuja sävyjä. Valaisimen voi kääntää sivuttaissuunnassa valaisemaan sopivaa kohtaa, valaisimen varjostin on myös käännettävissä.

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): MO15314 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Muuto New Nordic -logo
 

Kuvaus

Muuton Ambit seinävalaisin on valmistettu kevyestä alumiinista. Kauniista valaisimesta löytyy monia käsinmaalattuja sävyjä.

Valaisimen voi kääntää sivuttaissuunnassa valaisemaan sopivaa kohtaa, valaisimen varjostin on myös käännettävissä.

Tyylikäs Ambit seinävalaisin sopii hyvin yöpöydän valaisimeksi.

Pituus 40,7 cm | Leveys 16,7 cm | Korkeus 19,5
Max. 12W LED, mukana polttimo.

Brand

Muuto

Muuto on tanskalainen design -brändi, joka on tunnettu skandinaavilaisesta tyylistä huonekaluissaan ja sisustustuotteissaan. Muuton valikoimaan kuuluu mm. pöydät, tuolit, sohvat peilit, Muuto Dots -seinäkoukut ja valaisimet. Muuton tuotteissa yhdistyy estetiikka, käytännöllisyys ja modernin  pelkistetty muotoilu. Muuto sana pohjautuu suomalaiseen "muutos"-sanaan. Nimensä mukaisesti brändi pyrkii luomaan uusilta ja tuoreilta näyttäviä huonekaluja ja sisustuselementtejä. Muuton tuotteita on suunnitellut useat tunnetut pohjoismaiset muotoilijat, joiden joukkoon kuuluu mm. norjalaiset Anderssen ja Voll sekä Mika Tolvanen ja vuoden suomalainen suunnitelija -palkinnon saanut Harri Koskinen. Katso meiltä saatavat Muuto design-tuotteet alta.
Muuto New Nordic -logo
Ambit Wall Lamp | Taupe
349,00